gøran dalheim

Stubai, Østerrike. Alpint 2 instruktørkurs

Bli med oss til Stubaital og få en pangstart på sesongen 2023/2024. Her møtes skientusiaster i alle aldre for hyggelige dager i godt selskap. Prisene inkluderer kursavgift, overnatting med frokost og middag samt heiskort og transport til og fra flyplassen i Innsbruck. Det er mulig å ta trinn 1 i uke 46, for deretter å ta trinn 2 i uke 47. For å få godkjent IVSI må man ha 50 timers praksis som instruktør.

1 uke: 1 490 euro
2 uker: 2 800 euro
Tillegg for enkeltrom: 250 euro per uke

Prisen inkluderer undervisning, overnatting, frokost, middag, heiskort og transport lørdagene til og fra lufthavnen i Innsbruck.

For påmelding, send mail til goran@oliana.no (Norge) eller snowmind@snowmind.dk (Danmark)

Vi utdanner deg til skiinstruktør fra trinn 1 og 2 opp til IVSI status. Den Norske Skiskole er den eneste norske utdanningsinstitusjonen som har internasjonal godkjenning på sine kurs.

Trinn 2 er det andre instruktørkurset. Godkjent trinn 2 samt gjennomføring av obligatorisk praksis, kvalifiserer til å gå videre til trinn 3. Her går vi dyperetil verks, og jobber videre med analysering av skikjøreren. Vi ser også på hvordan vi skal formidle dette slik at eleven på enklest mulig måte skal kunne utvikle seg. Vi videreutvikler våre egne skiferdigheter. Dette er viktig fordi man ofte viser eleven hvordan det skal se ut. Og da  må vi kunne vise til et godt øvningsbilde. Etter godkjent trinn 2 kan du undervise opp til middels gode skikjørere

Kursregistrering:

 

Arrangementet er ferdig.

Dato

nov 19 - 25 2023
Expired!

Tid

9:00 am - 3:00 pm

Etiketter

Åpent,
Ordinært kurs

Sted

Stubai

Arrangør

Snowmind
E-post
goran@oliana.no
en_GBEnglish (UK)