SKEIKAMPEN SNOWSPORTS ACADEMY – SØKER INSTRUKTØRER I ALPINT, SNOWBOARD OG LANGRENN
Vi er nå på utkikk etter flere dyktige og imøtekommende full-og deltidsansatte til vårt team av snowsports instruktører i Skeikampen. Vi søker deg som er engasjert, nysgjerrig og ansvarsfull. Du brenner for å være ute å kjøre ski, snowboard og/eller langrenn. Du klarer å jobbe selvstendig da vi er ett mindre team instruktører. Du liker å gi av deg selv, din kunnskap og erfaring.
"Det er vi som ski/ snowboard-instruktører som bruker mest tid med våre gjester i skisenteret. Vi er derfor avgjørende for om våre gjester reiser hjem med en positiv opplevelse"
Du kan søke på stillingen selv om du ikke har utdannelsen. Har du gode skiferdigheter, en drøm om å bli snowsport instruktør, men ikke tatt instruktør-kurs enda? Da kan du ta et nivå 1 alpint instruktørkurs med oss i forkant av sesongen, innen oppstart i stillingen.
Vi er opptatt av at du kan samarbeide godt med andre instruktører i bakken og at du har godt humør – din jobb er å spre skiglede! Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med variert arbeid, da du har muligheten til å få en del arbeidstimer i skiutleien også. Selvsagt lover en super jobb ute i frisk luft, i et flott skianlegg som er godt tilrettelagt for undervisning, lek og moro med barn, ungdom og voksne.
- Språk: Nordisk språk + engelsk
- Ansettelsesperiode/-form: Sesongstilling fra desember – april
- Arbeidstid: Fulltid og deltid etter vaktliste
- Lønn: I henhold til avtale
- Vi fikser boende til deg i alpinsenteret.
- Du får sesongkort
- Lån av utstyr og arbeidsuniform
Mener du at du kan passe inn hos oss, send en mail til Skeikampen Snowsports Academy morgan.lewis@olavthon.no med CV og personlig brev.
Spørsmål angående stillingen: Morgan Lewis 47374477
Skimore Oslo Skiskole søker instruktører for sesongen 2023/24.

Vi søker entusiastiske mennesker som ønsker å dele sin lidenskap for vinteraktiviteter, og som kan inspirere våre gjester til varige ski- og snowboardgleder!

Som instruktør hos Skimore Skiskole, vil du, ved siden av privat instruksjon, undervise i aldersbestemte grupper bestående av barn, ungdom og/eller voksne. Vi underviser på alle nivåer, både formiddag og kveld.

For å lykkes som instruktør må du være engasjert, inneha gode kommunikasjonsferdigheter, være leken, samt være glad for å kunne jobbe utendørs. Les mer

Bærums Skiklub søker intstruktører for sesongen 2023/24

Vi søker dere som har lyst til å bli instruktører (deltid, fra 1 til flere dager i uken, 8 stillinger).

Dette er en jobb for deg som er glad i barn, snø, lek og gleden av å gi andre mestring på ski.

For å jobbe hos oss må du være med på et skiinstruktørkurs som går i perioden november, desember og tidlig januar. Kurset er gratis og du vil få internasjonal sertifisering som skiinstruktør med sertifikat fra Den Norske Skiskole, Dine ferdigheter på ski bør være slik at du fint klarer å kjøre i rød og svart bakke i ulike skisentre. Videre ser vi etter deg som har et smil rundt munnen og er glad i å snakke med mennesker og lære bort skiferdigheter.

Jobbetider er ettermiddager, helger, juleferien og vinterferien. Vi har ekstra stort behov for instruktører som kan jobbe fra kl. 14.30-17.00 i ukedagene. Da har vi kurs for skolebarn.

Vi ønsker også noen med erfaring og som ønsker noe administrativt ansvar.

Om arbeidsgiveren

Bærums Skiklub er en av landets eldste idrettsklubber. Bærums Skiklub driver Kirkerudbakken Skisenter. Skiskolen til Bærums Skiklub drives sammen med Sommer Som Vinter som har arrangert skiskole i over 20 år. Vi holder til på Vøyenenga i Bærum, 10 minutter fra Sandvika.