gøran dalheim

Stubai, Østerrike. Alpint 1 instruktørkurs

Kursregistrering:

 

Bli med oss til Stubaital og få en pangstart på sesongen 2022/2023. Her møtes skientusiaster i alle aldre for hyggelige dager i godt selskap. Prisene inkluderer kursavgift, overnatting med frokost og middag samt heiskort og transport til og fra flyplassen i Innsbruck. Det er mulig å ta trinn 1 i uke 46, for deretter å ta trinn 2 i uke 47. For å få godkjent IVSI må man ha 50 timers praksis som instruktør.

PRISER 1 uke: 1390 EUR 2 uker: 2590 EUR Tillegg for enkeltrom: 250 EUR pr uke

For påmelding, send mail til goran@oliana.no (Norge) eller snowmind@snowmind.dk (Danmark)

Vi utdanner deg til skiinstruktør fra trinn 1 og 2 opp til IVSI status. Den Norske Skiskole er den eneste norske utdanningsinstitusjonen som har internasjonal godkjenning på sine kurs.

På trinn 1 blir du skiinstruktør og godkjent Freestyletrener 1 gjennom Norges Skiforbund.
Trinn 2 har mer fokus på egenferdighet og gir mer erfaring i å få andre gode på ski.

Trinn 1 er det første instruktørkurset. Godkjent trinn 1 samt gjennomføring av obligatorisk praksis, kvalifiserer til å gå videre til trinn 2. Her driver vi mye med personlige ferdigheter, og får deg igang med det grunnleggende innenfor pedagogikk som er nødvendig for å kunne jobbe i en skiskole. Etter godkjent trinn 1 vil du kunne undervise barn, ungdommer og voksne nybegynnere. Det er stort fokus på undervisning av barn og ungdom. Kurset er for deg som vil utvikle dine pedagogiske og skitekniske ferdigheter. Enten du vil jobbe som instruktør, eller bare vil bli bedre på ski og ønsker større forståelse for skiskjøring.

 

Kursregistrering:
 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder