Sturla

Stubai, Østerrike. Snowboard 1 instruktørkurs

Kursregistrering:

 

Bli med oss til Stubaital og få en pangstart på sesongen 2023/2024. Her møtes skientusiaster i alle aldre for hyggelige dager i godt selskap. Prisene inkluderer kursavgift, overnatting med frokost og middag samt heiskort og transport til og fra flyplassen i Innsbruck. Det er mulig å ta trinn 1 i uke 46. For å få godkjent IVSI må man ha 50 timers praksis som instruktør.

1 uke: 1 490 euro
2 uker: 2 800 euro
Tillegg for enkeltrom: 250 euro per uke

Prisen inkluderer undervisning, overnatting, frokost, middag, heiskort og transport lørdagene til og fra lufthavnen i Innsbruck.

For påmelding, send mail til goran@oliana.no (Norge) eller snowmind@snowmind.dk (Danmark)

Vi utdanner deg til skiinstruktør fra trinn 1 og 2 opp til IVSI status. Den Norske Skiskole er den eneste norske utdanningsinstitusjonen som har internasjonal godkjenning på sine kurs.

På trinn 1 blir du skiinstruktør og godkjent Freestyletrener 1 gjennom Norges Skiforbund.
Trinn 2 har mer fokus på egenferdighet og gir mer erfaring i å få andre gode på ski.

Trinn 1 er det første instruktørkurset. Godkjent trinn 1 samt gjennomføring av obligatorisk praksis, kvalifiserer til å gå videre til trinn 2. Her driver vi mye med personlige ferdigheter, og får deg igang med det grunnleggende innenfor pedagogikk som er nødvendig for å kunne jobbe i en skiskole. Etter godkjent trinn 1 vil du kunne undervise barn, ungdommer og voksne nybegynnere. Det er stort fokus på undervisning av barn og ungdom. Kurset er for deg som vil utvikle dine pedagogiske og skitekniske ferdigheter. Enten du vil jobbe som instruktør, eller bare vil bli bedre på ski og ønsker større forståelse for snowboard.

 

Kursregistrering:
 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

nov 12 - 18 2023

Tid

9:00 am - 3:00 pm

Etiketter

Åpent,
Ordinært kurs

Sted

Stubai

Arrangør

Snowmind
E-post
goran@oliana.no
en_GBEnglish (UK)